Cardfight!! Vanguard Bahasa Starter Deck 07 dan

LBT01 di pasaran pada February 2023!

Lima bulan telah berlalu sejak Cardfight!! Vanguard Bahasa dikeluarkan secara rasmi, dan tahun ini , Cardfight!! Vanguard Bahasa akan memperkenalkan negara yang baru, negara ke-enam di dunia ini iaitu Lyrical Monasterio! Dek dan cara bermain yang baru boleh digunakan di negara ini yang dipenuhi dengan gadis-gadis, bermula dengan produk terbaru VGD-B-SD07 Starter Deck 07: Hai! Lyrical Monasterio! dan VGD-B-LBT01 Lyrical Booster 01: Lirik & Melodi, di mana jualan kedua-duanya akan bermula pada 15 Februari 2023!

VGD-B-SD07 Starter Deck 07: Hai! Lyrical Monasterio! adalah dek pasca-bina yang mengandungi 50 kad yang merangkumi 15 jenis kad. Sebagai sokongan kepada SD07, Cardfight!! Lyrical Booster LBT01: Lirik & Melodi mampu menguatkan lagi dek pemain ke tahap yang lebih tinggi dan “ride line” yang baru juga akan akan diperkenalkan bersama dengan kad variasi yang lain.

VGD-B-LBT01 mengandungi sejumlah 180 kad unik dan setiap kotak merangkumi 24 “booster pack” yang mempunyai 6 keping kad di dalam setiap kotak. PR kad edisi terhad juga akan termasuk di dalam setiap kotak paparan VGD-B-LBT01.

Jualan VGD-B-SD07 dan VGD-B-LBT01 boleh didapati di Malaysia, Indonesia dan Brunei.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web https://cf-vanguard.my/ dan media sosial kami.

FB: Cardfight Vanguard Bahasa MY/ID

Twitter: @CardfightBahasa

Instagram: @cfvanguardbahasa.official