KIT MEDIA

Penggunaan Bahan Kit Media

Anda dibenarkan untuk menggunakan aset di bawah atas tujuan publisiti untuk Cardfight!! Vanguard Bahasa. Sila ikuti panduan untuk di setiap bahagian. Ketika menggunakan aset yang mengandungi “Hak Cipta” yang kurang jelas, sila berikan kredit berdasarkan baris “Hak Cipta” yang tertera di setiap bahan.

Anda tidak dibenarkan untuk menggunakan aset ini untuk produk selain produk Bushiroad, barang dagangan yang tidak sah ataupun permainan digital tanpa mendapat persetujuan terlebih dahulu daripada Bushiroad.

Bushiroad berhak atas budi bicara mutlaknya untuk menghentikan atau mengubah kebenaran untuk memaparkan aset, dan boleh meminta pihak ketiga mengubah atau menghapus sebarang penggunaan aset yang, menurut pertimbangan Bushiroad, tidak mematuhi garis panduan ini, atau mungkin mengganggu hak Bushiroad dalam aset. Bushiroad selanjutnya berhak untuk membantah penggunaan atau penyalahgunaan asetnya yang tidak adil atau pelanggaran undang-undang lain yang berlaku.

Untuk pertanyaan mengenai penggunaan aset, sila hubungi [email protected]. Sila masukkan mock-up penggunaan anda agar kami mampu memberikan respon yang spesifik.

Booster

BT-04: Tarian Api Naga Phoenix

BT-03: Kebangkitan Chakrabarti

LBT-01: Lirik & Melodi

BT-02: Mengejar Bintang

BT-01: Kemunculan 5 Negara Terhebat

Starter/Trial Dek

TD-03: Raika Koshiba -Pelaksana Skyfall-

TD-02: Michiru Hazama -Demonic Jewel Dragon-

TD-01: Urara Haneyama -Konduktor Perhubungan Mekar-

SD-07: Hai! Lyrical Monasterio!

SD-06: Mirei Minae

SD-02: Danji Momoyama